Direktlänk till inlägg 19 juni 2013

Glada och så jäkla tacksamma !!

Av Stråets Hunddagis - 19 juni 2013 17:16

Efter flera veckors hårt arbete kan vi summera vår första del av insamlingen till Hundarna I Rumänien.

fantastiskt att människor har donerat pengar, loppisprylar, handlat loppisprylar och spridit vårt budskap på fb och muntligt.

Vi har verkligen slitit för detta samtidigt som vi arbetar hårt med Strået, och ser till att alla hundarna på dagis har en upplevelse varje dag, varje vecka. 

Allt vårt överskott har vi skjutit till insamlingen och vi lever själva på marginalen för att kunna ge hundarna ett nytt hägn. Vår resa ner på söndag betalar vi givetvis ur egen ficka, likadant med matpengar osv.

Vissa nätter har jag haft svårt att sova pga att jag har funderat på olika sätt att få med människor, få in pengar osv. det betyder så oerhört mycket för oss att vi kan ro detta i hamn. Vi vill bara att hundarna ska få det bra och vi vet att vi gör skillnad. 


Nu kan jag koppla av en vecka sen börjar vi om igen..kämpa, kämpa och kämpa. Motvinden är stor när det gäller djur..hade säkert varit lättare om det hade varit människor vi hade velat rädda.

Jag är trött, sliten och bara så jävla glad att så många ändå valde att tro på oss och ge oss förtroendet att ta hand om deras pengar och se till att de kommer till nytta, och vi ser verkligen till att varenda krona kommer till nytta !!! Att jobba ideellt, sköta insamlingar osv är ingen "walk in the park" kan jag garantera, men det visste vi innan vi tog åt oss detta. 

Vi är Inga människor som normalt ber om hjälp utan har alltid klarat oss själva. vi har under åren drabbats av att mista hela vårt hem i en brand och andra tråkiga saker, men vi har alltid valt att vända det till något positivt. kanske därför vi har varit gifta i hela 31 år :-) När vi drabbades av branden 2001 så blev det startskottet till att flytta ner till Spanien och jobba med hundar där nere.


Vårt år hittills har Inte varit lysande..Min mamma gick bort i februari, vi fick en ny hyresvärd till dagiset som strulade sedan dag 1 (nu äntligen är vi överens)  hunden vi valde att adoptera, blev hastigt sjuk, som den enda i hägnet och dog för några veckor sen...Men nu hoppas vi att det ska vända för oss..Mycket tack vare människor som stött oss genom de svåra stunder vi haft och visat att de vill hjälpa till i vårt arbete för hundarna i Rumänien.

Stort TACK..vi är så jäkla tacksamma att ni alla finns !!!!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stråets Hunddagis - 14 juli 2013 11:26


Funderar du på att adoptera en gatuhund? För de pengar som det kostar (runt 5200 kr) kan du istället rädda en hel hög hundar direkt I Rumänien Istället. Hundar som på den här bilden kommer aldrig upp till adoption. Du kan med dina pengar se till at...

Av Stråets Hunddagis - 10 juli 2013 19:46

Ibland funderar man över vad man egentligen håller på med. Man är trött, man räknar varje krona och kämpar varje dag för hundar som finns I ett annat land.... Just nu är det mycket...Strået, pensionatet, insamlingen, Öppet Hus och min frus födelsed...

Av Stråets Hunddagis - 1 juli 2013 14:25


Hemma från Rumämien. Bygget går framåt, men man önskade att man kunde samla in ännu mera för att få det klart, men det får ta den tid det tar. Nu blir det att samla in pengar Igen för vi åker ner den 1/8 nästa gång med pengar och hjälper till att byg...

Av Stråets Hunddagis - 12 juni 2013 12:25


Varje dag, året runt i ur och skur promenerar vi "våra" hundar. Vi har gjort så i snart 4 år (6 september) och fortfarande har det Inte riktigt blivit vardag för oss. Vi uppskattar vårt arbete hur mycket som helst, men det är skönt när det dyker upp ...

Av Stråets Hunddagis - 11 juni 2013 19:15

Nästan varje dag läser jag statusar på favcebook, hör människor säga  att alla längtar efter sin semester, hur jobbigt det är osv. Får mig att tänka på vad vi gett oss in på egentligen. Vi har divit Stråets Hunddagis i snart fyra år. Första sommaren ...

Ovido - Quiz & Flashcards